Karrierlehetőségek

Dolgozzunk együtt!

Szívesen találkoznánk veled, ha szeretnél folyamatosan fejlődni és igényes vagy a munkádra. Barátságos, Duna-parti, tágas loft irodánkban érdekes szakmai lehetőségek várnak rád: nagy volumenű nemzetközi munkákon vagy akár kisebb hazai, pörgősebb projekteken is dolgozhatsz.

Mondd el, mit szeretnél és lehet, hogy találunk neked pozíciót.

Nézz meg minket, beszélgessünk.

Küldj egy önéletrajzot vagy egy rövid bemutatkozó anyagot a fizetési igényed megjelölésével. Hamarosan válaszolunk és behívunk. Megnézheted az irodát és megkérünk, hogy tölts ki egy szakmai és általános kérdéseket tartalmazó kérdőívet.

Nem baj, ha nem értesz mindenhez, ami a listánkon szerepel: lehetőséget adunk arra, hogy nálunk megtanuld.

Ha kérdésed van, írj bátran, válaszolunk!

Oszd meg barátaiddal is!

Két évvel ezelőtt teljesen kezdőként kerültem a P92 RDI kreatív csapatába. Számos területen kipróbálhattam már magam és azóta is folyamatos támogatást kapok munkatársaimtól. Nemcsak az egyes projekteken keresztül fejleszthetem magam itt a cégnél; lehetőségünk van különböző kurzusok, tanfolyamok elvégzésére is. Családias hangulatban dolgozunk, a tapasztaltabbak folyamatosan terelgetik az útjukat keresgélő juniorokat.

Kiss Dzsamila

tervezőgrafikus, UI designer

Testvérekként ugyan számtalan dologban különbözik a véleményünk, a munkában mégis tökéletesen együtt tudunk működni. Míg engem (Attila) jobban vonzanak akár a külföldi lehetőségek és az ügyfelekkel való kapcsolattartás is, addig Ádám inkább a projektre szeret összpontosítani. Mindketten sportolunk, mert a programozást a sport egészíti ki legjobban és erre itt a cégnél számtalan lehetőségünk is van.

Szarka Attila – Szarka Ádám

Lead Architect – Java fejlesztő

2008-ban kezdtem itt dolgozni, ez az első munkahelyem és eszemben sincs váltani. Sokat tanultam itt: adatbázis programozóként kezdtem, közben lehetőségem volt webfejlesztőként is bizonyítani. Jelenleg teszteléssel és minőségbiztosítással foglalkozom.
Hibákra vadászás a kedvenc hobbim :)

Kócsi Attila

Tesztmérnök, QA

Frontendesként híd vagyok a kreatívok és a fejlesztők között, össze kell fognom az erő két oldalát. De nálunk ez nem is olyan megterhelő feladat, hiszen nagyon jól tudunk együtt gondolkodni, annak ellenére is, hogy sokszor otthonról dolgozom. A junior munkatársakra is figyelek, segítem munkájukat – mert jó érzés látni, hogy minden egyes projekttel folyamatosan fejlődnek.

Hajnal Zsolt

Frontend lead

Mi vár nálunk rád?

Ha junior vagy, közvetlen főnököd és munkatársaid is segítik fejlődésedet. Ha tapasztalt munkaerőként kerülsz hozzánk, önálló feladatokat kapsz – vagy akár egy csapat részeként is végezheted a munkád.
Megtaláljuk, ami hozzád illik és amit szeretsz. Nem bánjuk, ha a véleményed különbözik a többiekétől, ha meggyőző, amit mondasz, meg is változtathatod a projekt menetét. Érdekes és változatos munkáid lesznek, olyan nagy cégeknek dolgozhatsz, mint a Red Bull, O2, Vodafone, Néprajzi Múzeum, etc.

Folyamatos szakmai fejlődésed mellett hozzájárulunk a nyelvtanulásodhoz, támogatjuk a gyógytornádat és kedvezményesen járhatsz konditerembe is. Támogatott ebéd mellé gyümölcs és kávé jár – és relaxálás közben a céges könyvtár könyveiből is olvasgathatsz.

Kiket keresünk?